www.restaurantepitesti.ro
www.restaurantepitesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023. Restaurante Pitesti. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Pitesti care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurant Andy Hotel Km 36 A16069 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Autostrada A1 (Bucuresti – Pitesti), KM 36, jud. Giurgiu

Telefon: 0740220412 / 0754081611

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Andy Hotel KM36-A1 este mai mult decat un hotel, o sala de evenimente, un restaurant pescaresc, este un complex turistic care va ofera servicii impecabile de cazare si agrement, intr-un ambient natural!

Hotelul nostru va astepta sa petreceti clipe linistite si sa respirati aer curat de la balcoanele camerelor, amplasate intr-o oaza de relaxare si odihna.

Restaurantul nostru cu specific pescaresc si-a deschis portile pentru toti iubitorii bucatariei pescaresti care doresc sa-i treaca pragul! Iar pentru ca specialitatile sa aiba un gust fara egal si papilele sa se simta mai ceva ca in Rai, maestri nostri bucatari au mai pus ceva ingrediente proaspete si aromate, ba chiar foarte sanatoase, pe care le-au condimentat cu mult suflet, piper, sare si poate inca ceva, ce puteti afla doar daca ne veti trece pragul!

Salonul pentru evenimente Andy Ballroom poate gazdui pana la 120 persoane si este locul ideal pentru evenimente sociale - nunti, botezuri, cununii, sau evenimente de firma - team building-uri, work shop-uri, conferinte si intalniri de orice fel. Este salonul unde veti avea garantat cea mai buna muzica, partide epuizante de dans, rasete zgomotoase si cu zeci de momente imortalizate.

In Braseria Andy Hotel KM36-A1 sunteti invitati  sa gustati delicatesele preparate cu talent, de bucatarii nostri priceputi. Va stam la dispozitie cu un meniu proaspat  'à la carte', fie ca alegeti o supa calda, antreuri proaspete, o pizza delicioasa sau feluri de baza consistente si savuroase, aceeasi senzatie o veti avea: ca ati patruns intr-o lume de rasfat pentru papilele dumneavoastra gustative.

Galerie foto