www.restaurantepitesti.ro
www.restaurantepitesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante Pitesti. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Pitesti care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurant Tic Ton Pitesti4395 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str Tache Ionescu nr. 13, Pitesti

Telefon: 0730072365

www.restaurant.tic-ton-impex.com

 

Pentru intalnirile cu prietenii, pentru zilele cu soare, pentru un mic dejun savurat printre razele de soare la orele diminetii si pentru un pranz relaxant Restaurant Tic -Ton  va asteapta intr-o locatie noua, construita intr-un stil modern, beneficiind de finisaje elegante si rafinate.

Restaurantul Tic-Ton dispune de doua saloane si un bar concepute pentru a satisface cerintele celor mai pretentiosi musafiri.

Ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment, astfel ca Restaurant Tic-Ton acopera o gama diversificata de evenimente: mese festive, receptii, conferinte, mese de protocol, petreceri de firma, nunti, botezuri, aniversari, petreceri de sfarsit de an, craciun sau revelion.

Datorita amplasarii centrale a localului, dar in acelasi timp intr-o zona extrem de linistita, beneficiind de un meniu bogat, adaptat celor mai diverse cerinte, Restaurantul Tic-Ton este locatia ideala pentru organizarea de evenimentelor dumneavoastra.

Cautam sa lasam o amprenta personalizata, pentru dumneavoastra si sa va bucurati din plin, de fiecare moment petrecut alaturi de noi!

Galerie foto