www.restaurantepitesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Pitesti. Informatii utile despre restaurantele din Pitesti care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Cofetaria Magic Pitesti
  Trimite mesaj proprietarului!
439 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa:  Str. Negru Voda, nr. 17, Pitesti

Telefon: 0729886887 / 0729917790

www.cofetariamagicpitesti.ro

Pentru cel mai important eveniment din viata voastra, avem placerea să cream dulci placeri personalizate!

Cofetaria Magic a luat fiinta din dorinta de a va aduce clipe de rasfat alaturi de cei dragi.

Prajiturile si torturile noastre va vor transforma visul in realitate, prin rafinament si eleganta.

Pentru ca meritati un desert sanatos, dar si aspectuos, la cofetaria Magic exista solutii indiferent de tema si specificul evenimentului.

In cadrul oricarei petreceri, momentul tortului, puncteaza importanta evenimentului. Dorim, astfel, sa satisfacem gusturile exigente prezentandu-va o varietate de torturi cu modele, diverse umpluturi si forme: torturi nunta, torture botez, torturi aniversare, torturi personalizate, produse corporate, torturi raw vegan ( doar la comanda, cu minim 7 zile in avans ), patiserie ( saleuri, placinte , minipateuri ), fursecuri, prajituri de casa, prajituri la bucata, prajituri pt diabetici ( doar la comanda cu minim 5 zile inainte), cozonaci traditionali, pasca si turte pt botez sau alte ocazii.

Misiunea noastra este sa răspundem dorintelor şi asteptarilor voastre, oferindu-va consultanţa şi creand special pentru voi produse de calitate.