www.restaurantepitesti.ro
www.restaurantepitesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante Pitesti. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Pitesti care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurant Magic GT Pitesti9420 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Gazului, Nr. 50, Trivale

Telefon: 0723646404 /  0722306818

www.magicgt.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


Meniu Revelion 2024

Meniu Craciun 2023

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2024  ! PRET MENIU : 450 - 500 LEI/PERSOANA

Noaptea de Revelion se sărbătorește împreună cu persoanele dragi într-o atmosferă de petrecere.
Vă invităm să celebrați noaptea din ani alături de noi, cu muzica LIVE : Taraful Marian Mexicanul, Ana Maria Mexicanu, Daniel Darie, Daniel Trandafir, Mariana Ionescu Capitanescu, iar bucatarii nostri au pregatit pentru dumneavoastra un meniu savuros

Pentru mai multe detalii despre MENIU vezi OFERTE SPECIALE

Rezervari : 0722306818
------------------------
ORGANIZAM PETRECEREA DE CRACIUN 2023 ! PRET MENIU - 199 LEI/PERSOANA

Va invitam sa petrecem impreuna sarbatoarea Craciunului, intr-o atmosfera cu muzica LIVE- Invitati speciali STB LIVE MUSIC si Sergiu Tudor, bucurandu-va de savoarea preparatelor traditionale

Pentru mai multe detalii despre MENIU vezi OFERTE SPECIALE

Rezervari : 0722306818

---------------------------

Tot ce iti poti dori de la un eveniment glamorous - Magic GT: lux, eleganta si rafinament!

Alege locatia perfecta pentru un evenimente memorabile, indiferent ca este nunta de vis, o petrecere cu stil, ziua onomastica, un cocktail, un botez, o petrecere la piscina in aer liber, la Magic GT ai ambianta exceptionala si servicii ireprosabile.

Centrul de Evenimente Magic va pune la dispozitie: spatii deschise si inverzite, gradini moderne, loc de joaca pentru copii, fantani arteziene, jocuri de lumini, saloane luxoase si rafinate, un pavilion de vara cu deschidere catre piscina cu jacuzzi, un restaurant “a la carte”, si parcare proprie.

Complexul are in alcatuirea sa trei Sali de Evenimente – Magic Ballroom – un spatiu generos, Salonul Imperial pana la 130 de invitati – si un Pavilion de Vara – Cortul, cu deschidere catre piscina ce poate acomoda pana la 350 de persoane.

Saloanele sunt atent decorate in asa fel incat orice eveniment organizat sa nu necesite amenajari suplimentare.

Magic Ballroom - salon cu o capacitate de peste 600 de persoane impresioneaza atat printr-un design unic, cat si prin maretia si grandoarea sa. Frumusetea Ballroomului este pusa in evidenta de picturile murale cu foita de aur ce vin in completarea grandiosului candelabru din cristale de bohemia. Aici se pot organiza evenimente incepand cu 200 de persoane.

Salon Imperial cu o capacitate de maxim 130 de persoane, avand tendinte royale emana eleganta si rafinament.

Pavilionul de Vara – Cortul –  reprezintă locul unde evenimentele de lux au o nouă dimensiune, locul unde fiecare invitat este tratat asemenea unui VIP. Grija pentru detalii şi materiale de cea mai bună calitate o veţi regăsi în modul în care am conceput şi decorat spaţiul care aminteşte de stilul modernismului artistic milanez cu accente minimaliste. Este un spaţiu ce emana eleganţă, dar surpriza o constitue stilul cameleonic al locatiei care permite să fie personalizata conform cerintelor oricarui tip de eveniment.

Aceasta caracteristica principală a spaţiului interior de a fi dinamic, perfect adaptabil oricărui concept de eveniment face ca Pavilionul de Vara Magic să fie UNICA locatie de acest gen din Pitesti.

Magic este un vis devenit realitate, care reuneste toata experienta acumulata in cei peste 10 ani de experienta.

Magic Ballroom

Salon Imperial

Pavilionul de Vara – Cort

Terasa

Preparate

REVELION 2024