www.restaurantepitesti.ro
www.restaurantepitesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante Pitesti. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Pitesti care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Cazare

Cazare Pitesti

Complexul hotelier La Cetate este localizat la 5 km de centrul orasului Pitesti, in comuna Valea Mare – Podgoria si va pune la dispozitie doua hoteluri: Boutique Hotel 3* si Old Hotel 2*.

Va invitam sa popositi macar o noapte in imbietoarele camere cu terase largi de la etaj, cu baldachine duble si pereti pictati si seminee electrice.

Vezi detalii

Hotel Magic Trivale 3* ii asteapta pe cei ce se afla in oras pentru o intalnire de afaceri cat si pe cei care vor sa viziteze frumusetea orasului.

Hotelul va pune la dispozitie camere single cu pat matrimonial, camere double twin si apartament duplex cu scara interioare. Camerele sunt dotate cu internet cu acces nelimitat, wireless,/cablu gratuit, televiziune prin cablu/LCD, radio/wake up, aer conditionat, cabine de dus cu hidromasaj/ jacuzzi.

Vezi detalii

Hotelul Magic GT din centrul orasului Pitesti a fost renovat in septembrie 2019.

Hotelul dispune de 15 camere repartizate astfel: single cu pat matrimonial, junior suite si apartament cu 2 camere. Camerele sunt dotate cu bai cu cabine de dus, aer conditonat, internet wireless, room-service, TV, telefon cu acces international, radio/desteptator, birou de lucru, minibar, incalzire centrala, uscator par.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!