www.restaurantepitesti.ro
www.restaurantepitesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Pitesti. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Pitesti care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurant La Cetate15454 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Coasta Campului-38  Valea Mare, Pitesti

Telefon: 0763639795

www.lacetate.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Situat la marginea oraşului Piteşti, Restaurantul La Cetate se află în zona viticolă Dealurile Ştefăneştilor, intr-o clădire în stil castel.

În micul și cochetul restaurant au loc spectacole de muzică live, unde te-așteaptă bucate alese tradiţionale şi internaţionale, precum şi o varietate de băuturi.

In vederea organizarii unor evenimente de maxim 80 de persoane, restaurantul se transforma intr-o cocheta sala-eveniment, ce va sta la dispozitie pentru a petrece clipe de neuitat impreuna cu prietenii, familia sau partenerii de afaceri.

Aici pot fi organizate si degustări de vinuri la podgoriile din jur.

Salonul Regal este sala pentru evenimente mari, evenimente private sau corporate, cu o capacitate de pana la 400 de locuri, ce va sta la dispozitie impreuna cu o echipa profesionista de oameni care se pun in slujba dumneavoastra pentru a organiza totul in cele mai mici detalii.

Salon Imperial, un salon de o frumusete ireala, construit pentru a creea povesti de dragoste. Luminile alese pentru a modifica complet imaginea salii, mesele luminate individual prevazute cu flori albe pentru a prelua culoarea luminii, piscina construita pentru a creea o imagine placuta ochiului- toate acestea fac din salon unul dintre cele mai cautate din zona.

Galerie foto