www.restaurantepitesti.ro
www.restaurantepitesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023. Restaurante Pitesti. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Pitesti care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurante nunti

Restaurante nunti si locatii evenimente Pitesti

Salonul pentru evenimente Andy Ballroom poate gazdui pana la 120 persoane si este locul ideal pentru evenimente sociale - nunti, botezuri, cununii, sau evenimente de firma - team building-uri, work shop-uri, conferinte si intalniri de orice fel. Este salonul unde veti avea garantat cea mai buna muzica, partide epuizante de dans, rasete zgomotoase si cu zeci de momente imortalizate.

Andy Hotel KM36-A1 este mai mult decat un hotel, o sala de evenimente, un restaurant pescaresc, este un complex turistic care va ofera servicii impecabile de cazare si agrement, intr-un ambient natural!

Vezi detalii

Situat in Pitesti, intr-o zona linistita si usor accesibila, Restaurant Capitol este o locatie aparte prin ambianta plina de stil si rafinament, destinata evenimentelor speciale din viata dumneavoastra.

Ambianta calda, rafinata si eleganta poate descrie pe scurt saloanele noastre care par a fi special concepute pentru a va oferi atmosfera ideala pentru evenimentele dumneavoastra.

Vezi detalii

Calitatea produselor si serviciile oferite sunt principala noastra preocupare.

Salonul restaurant avand o capacitate de 70 locuri, ofera posibilitatea organizarii de petreceri, nunti, botezuri, majorate, revederi, prezentari de produse, intr-o atmosfera rafinata si intima.

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECERE PE 8 MARTIE 2023 ! PRET MENIU - 170 LEI/PERSOANA

Pentru toate doamnele si domnisoarele, am pregatit o seara de neuitat, cu muzica LIVE - Sergiu Tudor si Formatia STB, Anca Savu, Silviu Banzea si o atmosferă incendiară și plină de…suspans cu Taboo Boys !

--------------------------------------------

Tot ce iti poti dori de la un eveniment glamorous - Magic GT: lux, eleganta si rafinament!

Vezi detalii

Situat la marginea oraşului Piteşti, Restaurantul La Cetate se află în zona viticolă Dealurile Ştefăneştilor, intr-o clădire în stil castel.

Salonul Regal este sala pentru evenimente mari, evenimente private sau corporate, cu o capacitate de pana la 400 de locuri, ce va sta la dispozitie impreuna cu o echipa profesionista de oameni care se pun in slujba dumneavoastra pentru a organiza totul in cele mai mici detalii.

Salon Imperial, un salon de o frumusete ireala, construit pentru a creea povesti de dragoste. Luminile alese pentru a modifica complet imaginea salii, mesele luminate individual prevazute cu flori albe pentru a prelua culoarea luminii, piscina construita pentru a creea o imagine placuta ochiului- toate acestea fac din salon unul dintre cele mai cautate din zona.

 

Vezi detalii
5 anunturi afisate!