www.restaurantepitesti.ro
www.restaurantepitesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante Pitesti. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Pitesti care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Restaurante nunti

Restaurante nunti si locatii evenimente Pitesti

Suntem specializați în crearea unui eveniment unic și memorabil, îmbinând stilul, gusturile și visurile, într-un singur pachet personalizat.

Happy Marriage este la un pas de evenimentul tău special!

Dacă doriți să organizați un eveniment de calitate, cu un serviciu profesionist și într-un spațiu elegant, atunci locația evenimentelor Happy Marriage este o alegere excelență.

Vezi detalii

Situat la marginea oraşului Piteşti, Restaurantul La Cetate se află în zona viticolă Dealurile Ştefăneştilor, intr-o clădire în stil castel.

Salonul Regal este sala pentru evenimente mari, evenimente private sau corporate, cu o capacitate de pana la 400 de locuri, ce va sta la dispozitie impreuna cu o echipa profesionista de oameni care se pun in slujba dumneavoastra pentru a organiza totul in cele mai mici detalii.

Salon Imperial, un salon de o frumusete ireala, construit pentru a creea povesti de dragoste. Luminile alese pentru a modifica complet imaginea salii, mesele luminate individual prevazute cu flori albe pentru a prelua culoarea luminii, piscina construita pentru a creea o imagine placuta ochiului- toate acestea fac din salon unul dintre cele mai cautate din zona.

 

Vezi detalii

Calitatea produselor si serviciile oferite sunt principala noastra preocupare.

Salonul restaurant avand o capacitate de 70 locuri, ofera posibilitatea organizarii de petreceri, nunti, botezuri, majorate, revederi, prezentari de produse, intr-o atmosfera rafinata si intima.

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2024  ! PRET MENIU : 450 - 500 LEI/PERSOANA

Noaptea de Revelion se sărbătorește împreună cu persoanele dragi într-o atmosferă de petrecere.
Vă invităm să celebrați noaptea din ani alături de noi, cu muzica LIVE : Taraful Marian Mexicanul, Ana Maria Mexicanu, Daniel Darie, Daniel Trandafir, Mariana Ionescu Capitanescu, iar bucatarii nostri au pregatit pentru dumneavoastra un meniu savuros

------------------------
ORGANIZAM PETRECEREA DE CRACIUN 2023 ! PRET MENIU - 199 LEI/PERSOANA

Va invitam sa petrecem impreuna sarbatoarea Craciunului, intr-o atmosfera cu muzica LIVE- Invitati speciali STB LIVE MUSIC si Sergiu Tudor, bucurandu-va de savoarea preparatelor traditionale

Vezi detalii
4 anunturi afisate!