www.restaurantepitesti.ro
www.restaurantepitesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante Pitesti. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Pitesti care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.
Happy Marriage Pitesti184 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Str.Constantin Dobrogeanu Gherea Nr 1, Pitesti

Telefon: 0732222220

www.happy-marriage.ro

Suntem specializați în crearea unui eveniment unic și memorabil, îmbinând stilul, gusturile și visurile, într-un singur pachet personalizat.

Happy Marriage este la un pas de evenimentul tău special!

Noi creăm nunți fără cusur si iata cateva motive :
•    Locație amplasată în Pitești
•    2 saloane de evenimente moderne și spațioase
•    Bucătărie proprie permanentă și preparate care încânta simțurile
•    Spațiul în exclusivitate ție și invitaților tăi
•    Grădina generoasă pentru cununii în aer liber, zona de lounge și socializare

Salon Gold - spațiu elegant și modern este perfect pentru găzduirea unui eveniment de neuitat, fie că este vorba de nuntă, evenimente corporate, lansare de produs sau conferință. Salonul dispune de 200 de locuri, oferind suficient spațiu pentru invitații dumneavoastra.
Interiorul salonului fiind decorat cu gust, accentul cade pe detalii elegante și lumini ambientale care creează o atmosferă caldă și primitoare. Fiecare invitat se va simți confortabil în acest spațiu, având acces la o varietate de facilități, barul de cocktail-uri si zona de lounge.

Salon Diamond - salon elegant și chic cu o capacitate între 300 și 500 de persoane este perfect pentru a organiza nunți intime, botezuri fastuoase, cununii fericite, aniversări fabuloase sau petreceri corporate antrenante.

Te așteptăm să planificăm împreună, până la cel mai mic detaliu, evenimentul visurilor tale!

Dispunem de toate resursele necesare pentru a-ți îndeplini dorințele și nevoile.

Echipa noastră dedicată de profesioniști se va ocupa de fiecare detaliu, de la decorarea salonului ,în funcție de tema evenimentului, la prepararea bucatelor delicioase, astfel încât să puteți savura momentele speciale alături de invitații dumneavoastra. Servirea impecabilă, atmosfera incredibilă și decorul impresionant îți asigura un eveniment de neuitat pentru ține și invitații tăi!
Personalul locației poate oferi servicii de planificare, organizare și coordonare pentru eveniment, asigurând că totul decurge perfect.

Dacă doriți să organizați un eveniment de calitate, cu un serviciu profesionist și într-un spațiu elegant, atunci locația evenimentelor Happy Marriage este o alegere excelență.

Oferim soluții complete pentru organizarea evenimentelor perfecte.

Galerie foto